dimarts, 22 de novembre de 2016

Cadí-Pedraforca, deu anys!

Dissabte, dia 19 de novembre, es presentà el número 21 de la revista Cadí-Pedraforca. La presentació es féu coincidir amb la celebració del desè aniversari de la publicació.El lloc escollit per a la presentació va ser el Centre d’Interpretació del Parc Natural Cadí-Moixeró de Talló (Bellver de Cerdanya), un marc excel·lent i perfectament acordat a la senzillesa i a la dignitat de l’acte.


L’alcalde de Bellver, Francesc Xavier Porta va donar la benvinguda als assistents i, tot seguit, van parlar Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà, Joaquim Nadal, polític i historiador, i Carles Pont, director de la publicació.


A continuació van prendre la paraula alguns col·laboradors de la revista: Manel Figuera, Marcel Fité, Oriol Mercadal, Jordi Pasques, Meritxell Prat i Benigne Rafart.
Conduït per Àngel Madrià, l’acte es va cloure amb l’actuació del grup musical La Sonsoni i un tastet de productes de la terra, tots ells excel·lents: embotits i formatges de la Cerdanya, cervesa artesana del Berguedà i coca de recapte i maurada nargonines, de l’Alt Urgell.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada