dimecres, 29 de novembre del 2017

Presentació d'Escacs d'amor i de mort a Calonge


Dissabte, dia 4 de novembre, es va presentar a Calonge l'obra Escacs d'amor i de mort, editada per Salòria Edicions, de la Seu d'Urgell. 



La presentació, organitzada pel Centre d'Estudis Calongins Colònico, l'Ajuntament de Calonge, la Biblioteca Pere Caner de Calonge, i els Cellers Mas Molla, va anar a càrrec de la directora de la Biblioteca Pere Caner, Mercè Ponsatí, que va donar la benvinguda a l'acte, del professor Norbert Botellà, que va fer una brillant anàlisi i presentació de l'obra, i de l'autor de la novel·la, Marcel Fité. (Veg.: https://colonico.wordpress.com)(colonico.wordpress.com, al google).



En acabar, es va servir un excel·lent xampany brut natural i una deliciosa malvesia, gentilesa dels Cellers de Can Molla, que van anar acompanyats dels exquisits bunyols amb què habitualment se solen cloure aquests actes.


Sempre és molt d'agrair l'assistència a tots els actes, però en aquest cas ho és doblement, atès que va ser una tarda tempestuosa en què l'aigua, tan esperada, va caure a bots i a barrals. 





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada