dijous, 12 de desembre del 2013

Els premis que hi haurà



Per si algú se n’oblidava -i per a animar-nos una mica-, aquest any es complirà el 25è aniversari de la primera baixada dels rais a Nargó.

Foto: Agustí Cubilà

Aquest blog s’ha bellugat i pensa celebrar-ho a l’engròs. El vehicle serà el joc dels enigmes raiers. Caldrà que estigueu molt atents perquè ja estan al caure.


Abans de festes –i per a celebrar-les com cal- el regal consistirà en una ampolla de litre de la millor ratafia del món, la dels Raiers, que serà enviada al guanyador o guanyadora per gentilesa de Ratafia dels Raiers, de la Pobla de Segur.


Més o menys després de festes, un segon enigma donarà accés a una subscripció per un any (quatre números) de la revista de llengua Llengua Nacional. La dotació del premi és gentilesa de la mateixa revista.


Més endavant, per gentilesa de Pagès Editors, es premiarà els encertants dels enigmes amb els llibres Històries de vetllador (on hi ha el conte de temàtica raiera “El darrer rai”) i El cançoner del rai.


Encara queda un premi sorpresa ja acordat del qual informaré més endavant, tan aviat com decidim amb els dotadors la manera com se sorteja.


Aneu fent punxa al llapis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada