divendres, 17 d’abril del 2020

Calendari de vidre 24: Notes sobre el Grup de Lectura i la 2a Trobada Poètica


Aquest any era el tercer. Teníem un munt de projectes. L'anada a Barcelona, el recorregut, el dinar, el teatre (Solitud)... Preparàvem també la tercera Trobada Poètica al nostre poble. Havíem començat a preparar una proposta per a l'any vinent, però tot se n'ha anat en orris. 


I el que és pitjor, no sabem quan podrem reemprendre les trobades. Si una vacuna miraculosa no ho soluciona, tot sembla indicar que això anirà per llarg. Acontentem-nos, ara com ara, de mantenir la salut, que és el més important i espero i desitjo que ho puguem fer tothom.


De tota menera no ens podem deixar vèncer pel virus i avui més que mai convé que recordem els bons moments que hem compartit, com ara el de la segona Trobada Poètica en homenatge a Jordi Pàmias.


Va ser un gaudi immens poder comptar amb poetes com Josep Espunyes, Joan Graell, Ramon Minobes, Jordi Pàmias i Bet Segura; reunir-los a Nargó; poder sentir la seva poesia de la seva pròpia veu. 


Va ser també un gaudi immens sentir les veus dels participants del grup recitant els seus poemes i poder-nos reunir amb tota la gent que hi van voler assisir, sense cap mena de limitació. 


Espero que ben aviat es produeixi el miracle i la ciència i l'esforç dels científics ens permetin poder retrobar-nos ben aviat.


Perquè tots ho puguem recordar, perquè tot plegat no es perdi en les profunditats laberíntiques del whats app he pensat de penjar totes les fotos que tinc, aquí al blog, a la disposició de tothom. N'hi ha de la Montse (família Minobes), de l'Eli, de la Isabel Naya i potser d'algú altre que em descuido. Ja em perdonareu i si ho creieu convenient rectifiqueu-me. 


Si algú més té alguna foto interessant que no hagi incorporat, si us plau feu-m'ho saber i la hi inclourem. Demà continuaré penjant-ne. Demà, amb el vostre permís, les de la resta del grup Grup.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada