dijous, 9 d’abril del 2020

Tornen els enigmes dels raiers

Molt estimats lectors i lectores! 




Aneu esmolant els llapis i la imaginació! 
Aquest Sant Jordi, tan dissortadament especial, tornarem a tenir un enigma raier per resoldre. Com sempre, hi haurà un premi que, en aquesta ocasió serà triple: un exemplar de La veritable història del llibreter assassí de Barcelona, la meua darrera novel·la, publicada per Edicions 1984; un altre d'Escacs d'amor i de mort, la meua penúltima novel·la, publicada per Edicions Salòria, i una ampolla de la immillorable Ratafia dels Raiers, la joia de la corona de cal Portet de la Pobla de Segur, donada per la mateixa casa Portet. 



Per a articipar-hi caldrà enviar la resposta de l'enigma al meu facebook privat o al meu correu electrònic:

marcel.fite@gmail.com
amb les vostres dades: nom, cognoms i adreça, per si sou guanyadors del premi. 
És molt important que les respostes siguin fetes pel privat i no surtin a la llum d'internet. No es podrà fer pública la resposta fins al dia de Sant Jordi a les 12'30 h. del migdia. Si algú ho fa, a part de fer avortar el concurs, quedarà automàticament eliminat.
No s'admetrà més d'una resposta per persona i tampoc no es podrà substituir o invalidar una resposta donada. Per tant, a pensar-s'ho bé, que hi haurà temps de sobres.
Les respostes es podran enviar fins al mateix dia de Sant Jordi, a les 12 del migdia.
Els noms dels encertants seran posats en una bossa i el dia de Sant Jordi, a dos quarts d'una del migdia, es procedirà al sorteig. Com que estem confinats, la mà innocent serà la de la Isabel, la meua companya de confinament.
El resultat del sorteig, si aquest maleït virus de la corona no ho impedeix,  es farà públic tot seguit. 




L'ordre dels premis serà el següent:

1r: La veritable història del llibreter assassí de Barcelona
2n: Escacs d'amor i de mort
3r: Una ampolla de Ratafia dels raiers.
Una vegada presentats els premis més detalladament, es plantejarà l'enigma que aquesta vegada durà per títol: L'enigma de la Fira d'Organyà. Us animo a participar-hi i desitjo que això us ajudi a desconnectar unes estones del moment tan tris i dolorós que ens toca viure. Molta sort i salut per a tothom!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada